Tüdrukud kingivad kontserdi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi-Triin Terve on esimene õpilane, kes lõpetanud Tõrva muusikakooli laulmise erialal. Ta on juba väikesest peale lauluvõistlustel osalenud ja tunnustusi pälvinud.
Kadi-Triin Terve on esimene õpilane, kes lõpetanud Tõrva muusikakooli laulmise erialal. Ta on juba väikesest peale lauluvõistlustel osalenud ja tunnustusi pälvinud. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Tõrva muusikakooli õpilased Melissa Maisla ja Kadi-Triin Terve astuvad kammersaalis esimest korda rahva ette kontserdiga, mille täidavad vaid kahekesi nii solistide kui duetina, abiks kaks kontsertmeistrit.

Ligi paar tundi kestva kontserdikava jooksul esitavad nad klassika-aariaid, muusikalihitte ja popballaade. Kuulda saab näiteks lugusid muusikalidest «Grease», «Jesus Christ  Superstar», «Chess», «West Side Story» ja «Ooperifantoom». Kuna kontsert on pühendatud emadepäevale, ei jää esitamata ka Bachi/Gounod’ «Ave-Maria».

Tõrva gümnaasiumi 8. klassi tüdruk Melissa Maisla õpib muusikakoolis laulmist, viiulit ja lisapillina klaverit. Neiule meeldib klassikaline muusika. Maie Kala käe all õpib ta laulmist viiendat aastat. Juba aastaid osaleb Melissa laulukonkurssidel ning on saavutanud häid tulemusi. Neiu võitis tänavuse maakondliku laste lauluvõistluse, hiljuti pälvis aga Tartus üle-eestilisel solistide konkursil «VokaalKompass» hingelise esinemisega eripreemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles