Vastukaja: Kõik ei olnud päris nii, nagu mehe kaotanud naine väidab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla
Valga haigla Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalases 27. aprillil ilmunud artiklis «Surm haiglas jättis õhku vastuseta küsimused» väidab Helju Näppi, et tema mehe surnukehaga ei käitutud korrektselt. Näppi sõnul sai ta matusepäeval šoki, kui kabelis kirstukaas avati ja tema kadunud abikaasal välimusega kõik korras polnud.

Tema väide surnukuuri töötaja lohaka töö kohta ei pea paika, sest mina olin tol hetkel külmkambrite töö eest vastutav töötaja ning kui surnu väljastasin, oli kõik korras.

Helju Näppi käis isiklikult pärast abikaasa riidessepanekut koos minuga surnukeha üle vaatamas ja sel hetkel oli kõik korras ning tal ei olnud mingeid pretensioone. Alles hiljem hakkas ta süüdistusi esitama. Mina olen Valga haiglas töötanud 33 aastat ja mitukümmend aastat olen olnud tegev surnukuuris ning olen oma tööd alati korralikult teinud. Seepärast arvan, et tema etteheited ei ole õiglased ja on põhjendamatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles