Kutsekooli õppurid näitasid kõrget taset

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma eriala võistlusel esikoha võitnud Therese Evert (paremal) õpib Valgamaa kutseõppekeskuses logistiku erialal teisel kursusel. Teise kohaga naasnud Veroonika Puiste lõpetab tänavu aga hooldustöötaja eriala.
Oma eriala võistlusel esikoha võitnud Therese Evert (paremal) õpib Valgamaa kutseõppekeskuses logistiku erialal teisel kursusel. Teise kohaga naasnud Veroonika Puiste lõpetab tänavu aga hooldustöötaja eriala. Foto: Mardo Männimägi

Valgamaa kutseõppekeskuse õpilased Therese Evert ja Veroonika Puiste naasid Tallinnast üleriiklikelt kutsemeistrivõistlustelt Noor Meister oma erialal vastavalt esimese ja teise kohaga.

Kutseõppekeskuses teisel kursusel logistikat õppiv Evert ütles, et oli järjekorras viies võistleja ja see oli hea, kuna andis võimaluse vaadata, mida teised teevad. Esimesel päeval tuli komplekteerida kaubaalus ja kuigi täpseid tulemusi ta veel ei tea, tundus Evertile, et selles ta vigu ei teinud. Teisel päeval tuli kontrollida vastuvõetavat saadetist, kus ta enda sõnul tegi vähemalt ühe vea.

«Kolmas ala oli käsikahveltõstukiga vigursõit. Tuli teha slaalom alguses enda järel tõmmates, siis alus ära kaaluda, kaal kirja panna ja enda ees lükates slaalomiga tagasi minna. Etteantud ajaga seda kahjuks teha ei jõudnud – selle ülesande sooritamiseks anti ainult viis minutit,» rääkis Evert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles