GALERII: Otepääl jooksid kolme maakonna lapsed

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 11. mail toimus üle Eesti traditsiooniline heategevusjooks. Ka Otepääl jooksid koolinoored oma eakaaslaste heaks.

Otepää teatejooksul osales 28 võistkonda. Kohal olid noored Valgamaalt Otepää gümnaasiumist, Puka keskkoolist, Pühajärve, Keeni ja Palupera põhikoolidest, Põlvamaalt Saverna ja Tartumaalt Rannu põhikoolist. Kokku jooksis Otepää keskväljakul 264 last.

Teatejooksu stardi andis Otepääl kohalik suusahüppaja Artti Aigro, soojendusvõimlemise viisid läbi spordipoisid Audentese Spordikooli Otepää filiaalist. Koolinoori tervitasid Otepää vallavanem Kalev Laul ja jooksu korraldaja Miia Pallase.

Teatejooks on noorte ja laste heategevusüritus, mille eesmärk on toetada õnnetuse või haiguse läbi liikumisvõime kaotanud laste ravi. Annetused lähevad Haapsalu neuroloogilisele rehabilitatsioonikeskusele, kus liikumisvõime kaotanud lapsi ravitakse.

Annetamiseks on kaks moodust: 1. Helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot) 2. Tehes ülekande MTÜ Tallinnmeeting heategevuskontole Danske Bank pangas EE603300332077210009

Nii heategevustelefon kui -konto on avatud aastaringselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles