Juristid pakuvad Valgas tasuta õigusabi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas saavad õigusabi vähekindlustatud ja erivajadustega inimesed ning perevägivalla ohvrid. Tasuta õigusabi pakub abivajajatele SA Õigusteenuste Büroo, mille juhataja on Hille Raud.
Valgas saavad õigusabi vähekindlustatud ja erivajadustega inimesed ning perevägivalla ohvrid. Tasuta õigusabi pakub abivajajatele SA Õigusteenuste Büroo, mille juhataja on Hille Raud. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Vähekindlustatud ja erivajadustega inimesed saavad tasuta õigusabi, mida Valgas pakub SA Õigusteenuste Büroo. Peagi lisandub tasuta õigusabi perevägivalla ohvritele.

Õigusteenuste Büroo (ÕTB) juhataja Hille Raua sõnul on sihtasutus õigusabi andmisega tegelenud 16 aastat. Seni on Valgas käidud üksikutel juhtudel, kuid aprillist on tasuta õigusabi kättesaadav erivajadustega inimestele üle Eesti.

«Õigusabi anname keskmise, raske ja sügava puudega inimestele. Nõustamisele võivad pöörduda sihtgrupi esindajatena ka nende inimeste hooldajad või pereliikmed,» nentis Raud. Abi andmist rahastab justiitsministeerium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles