Raamatukogust saab külakeskus

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaagjärve raamatukogu juhataja Kaja Vanags valmistub vaikselt kolimiseks. Kuigi raamatukogus tuleb aegunud köited vahel ka maha kanda, püüab ta neilegi enne äraviskamist sotsiaalmeedia kaudu omanikud leida.
Kaagjärve raamatukogu juhataja Kaja Vanags valmistub vaikselt kolimiseks. Kuigi raamatukogus tuleb aegunud köited vahel ka maha kanda, püüab ta neilegi enne äraviskamist sotsiaalmeedia kaudu omanikud leida. Foto: Eeva Nugis/Valgamaalane

Kuigi Kaagjärve külaraamatukokku sisenejat võtavad praegugi vastu hubased ruumid ja palju raamatuid, seisab varsti ees kolimine uude kohta.

Vald ostis Kaagjärvele kolme- ning neljatoalise korteri, kuhu pärast remonti kolib kohalik raamatukogu ja kus saavad koos käia küla elanikud.

Vallavanem Rain Ruusa sõnul soetati kaks korterit majja, kus asuvad Lüllemäe kooli Kaagjärve lasteaia ruumid, eelkõige seetõttu, et praegu vaevleb rendipinnal raamatukogu ruumikitsikuses. «Ehitustööd pole veel alanud, otsime ruumilahendusi. Praegu on selleks valla eelarves 51 000 eurot, hind selgub pärast hinnapakkumusi. Soovime ruumid sisustada hiljemalt septembriks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles