Okste lõikamine põhjustas arusaamatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähe 13 juures tüli põhjustanud vahtra alumine oks oli tugeva praoga ning see oli tarvis eemaldada.
Tähe 13 juures tüli põhjustanud vahtra alumine oks oli tugeva praoga ning see oli tarvis eemaldada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeva hommikul lõigati Valgas Tähe 13 ja Enno 25 vahelisel haljasalal puude oksi. Tähe 13 ühistu tellimisel ettevõetud töö ei meeldinud aga Enno 25 elanikule Eda Lepikule, kes palus Valgamaalasel tulla asja uurima.

«Kuidas niimoodi kelleltki küsimata hakatakse puid maha võtma? Isegi linnaaednik Anne Vaigre pole olukorrast teadlik,» ütles Eda Lepik. Kohapeal selgus, et maha oli võetud siiski ainult Tähe 13 korteriühistu maal kasvava vahtra suur alumine haru ning kõrval asuva kase alumised oksad ja sirelipõõsas.

Õue oli kogunenud hulk majaelanikke, kes häälekalt oma arvamust avaldasid. «Selle vahtra alumine oks oli suure mõraga ja kui lapsed siin mängisid, tekkis juba oht, et see võib ühel hetkel õnnetuse põhjustada. Autode parkimiseks on meil siin samuti vähe ruumi, juba sellepärast pidi puu oksi kärpima. Kas heakorratöödeks peab nüüd ka hakkama luba küsima? Kuna meil läks siin varem elektriliin, oleme kärpimisi ju varasemalt ka teinud,» oli Tähe 13 elanik Maie Kivi naaberühistu sekkumise peale pahane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles