Tõrva lapsed lustisid perepäeval

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõige olulisemaks ürituseks, mida ettevõtlikud Tõrva Marid juba aastaid korraldavad, on lastekaitsepäev. Seekordne perepäev „Täiega lahe päev” sai pühapäeva hommikul alguse Sõpruse pargist, kust lõbusas rongkäigus õhupallidega varustatult Tõrva gümnaasiumi parki suunduti.

Pargis ootasid perepäevale tulnuid kontsert, erinevad atraktsioonid ja töötoad. Päeva juhtisid kohalikud poisid Hartz ja Kunn. „Loodame,et hea tujuga saab päike pilvede vahelt välja meelitatud, et meie kontsert saaks alata,” ütles Hartz. Ja kuigi eelnevalt tibutas vihma, läks tõesti ilm järjest ilusamaks. Kontserdil esinesid lapsed Tõrva lasteaedadest, gümnaasiumist ning tantsuklubidest Hop ja Lys. Oma lauluga rõõmustas tõrvalasi ka väikese linna minitalent Oliver Kõvask, kellele Lions Clubi Tõrva Mari president Külli Lääts väikese kingituse tegi.

Lapsed said endale näomaalinguid joonistada ning põnevamatest tegevustest katsetada jalgrattavigursõidu oskusi ning kogeda avariis osalevas autos olemist. Karussell, batuudid ning Sky Jump olid pidevas töös. Avatud olid kohvikud ja õnneloosid. Uudistada sai nii Läänemaalt tulnud loomaaia asukaid kui ratsutada poni seljas. Tegevusi ja lõbusaid võistlusi jätkus kõigile.

Lustaka peo lõpetas vahumöll, mida aitas korraldada Päästeamet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles