Tõrvakad võtsid Balti matšilt võidud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva odaviskaja Marcella Liiv ületas senist isiklikku rekordit lausa kahel korral.
Tõrva odaviskaja Marcella Liiv ületas senist isiklikku rekordit lausa kahel korral. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valmieras peetud Balti heitealade maavõistluse võitis laupäeval Eesti koondis. Oma panuse selleks andsid ka Tõrva odaviskajad.

Naiste odaviskes olid eestlased vastastest kindlalt üle ning võtsid neljas vanuseklassis kindlad võidud. U23 vanuseklassis võistelnud tõrvakas Mirell Luik pani oma paremuse maksma kohe avakatsel, kui põrutas metallpiigi 52,50 meetri joonele. Võidu toonud vise oli neiul parem ka oma vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste normist (50,00).

U20 vanuseklassis tegi suurepärase tulemuse teine Tõrva odaviskaja Marcella Liiv, kes ületas oma senist isiklikku rekordit, mis on 51,11, lausa kahel korral. Algselt ületas Liiv 52 meetri joone teisel katsel (52,13), siis tuli neljanda viskega uus isiklik rekord ning ka oma vanuseklassi võidutulemus – 52,72 meetrit. Sarnaselt Mirell Luigele ületas ka Liiv oma vanuseklassi EMi normi, mis on 48,00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles