Tõrva kohvikutepäeval avab uksed kuus kodust söögikohta

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullust Tõrva kodukohvikute päeva tabasid paduvihm ja tugevad tuuleiilid, mis sundisid külalisi otsima varju pererahva poolt kiiruga üles seatud katuste all.
Mullust Tõrva kodukohvikute päeva tabasid paduvihm ja tugevad tuuleiilid, mis sundisid külalisi otsima varju pererahva poolt kiiruga üles seatud katuste all. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäevasel kodukohvikute päeval avab Tõrvas uksed kuus ajutist söögikohta. Osalejate vähesuse taga näevad korraldajad eelmise aasta katastroofilist ilma.

Kolmandat aastat korraldataval üritusel on heitlik ajalugu. Kui esimesel aastal õnnistati ettevõtmist imeilusa ilma ja üle ootuste arvuka klientuuriga, siis järgneval said osalejad tunda terve päeva kestnud paduvihma ja tormituult.

«See hirmutas päris kindlasti paljud ära,» rääkis Tõrva kodukohvikute päeva peakorraldaja ja osaleja Kristi Napast. Nii oligi esimesel korral kohvikuid 20 ja eelmisel 15, tänavu aga kuus. «Pealegi on paljud eelmiste aastate kohvikupidajad öelnud, et tänavu tahaksid nad ka ise üritust nautida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles