Valga ööklubi seisab hooaja lõpul teelahkmel

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Feel Good personali- ja programmijuht Margus Põldaru (vasakul) ja omanik Timo Sujev ütlesid, et ka sisustus on veidi enam kui aastase lahtiolekuajaga kuluda jõudnud. Värskenduse saab ka klubi alumine korrus, kus näiteks leti ees olev vaip on omajagu väsinud.
Ööklubi Feel Good personali- ja programmijuht Margus Põldaru (vasakul) ja omanik Timo Sujev ütlesid, et ka sisustus on veidi enam kui aastase lahtiolekuajaga kuluda jõudnud. Värskenduse saab ka klubi alumine korrus, kus näiteks leti ees olev vaip on omajagu väsinud. Foto: Tiit Loim / Valgamaalane

Valga ainukese ööklubi Feel Good eestvedajad ei plaani klubiga senisel kujul jätkata. Kas peopaik suletakse või avab see järgmisel hooajal uksed uues kuues, selgub sügiseks.

Aasta ja kaks kuud tagasi tegutsemist alustanud Feel Goodi personali- ja programmijuht Margus Põldaru ütles, et klubis tuleb sel hooajal veel neli üritust, viimane neist 10. juunil. Seejärel on kindel, et klubi koduks olev maja Valga turu lähedal läheb suvepuhkuse ajal ilu ja efektse välimuse nimel remonti.

«Remont tuleb igal juhul. Klubi on pikalt tegutsenud ja väiksemaid värskendusi on tehtud, aga suuremat veel ei ole. Maja ju väljast uuendust ei saanud, kui selle enda kasutusse võtsime,» lausus Põldaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles