Puka volikogu valis uue vallavanema (1)

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval toimus Puka volikogus istung, mille käigus vastuvõetud radikaalsed otsused keerasid vallas kõik senise taas pea peale – ametisse valiti uus vallavanem. Lisaks kinnitati viimasel volikogul edasi lükatud otsus: esitada uue koolihoone rahastuse saamiseks põhitaotlus Innovele.

Viimasel istungil eelmisel reedel loeti ette umbusaldusavaldus vallavanem Heikki Kadajale ja vallavalitsuse liikmele Harri Irvele. Seetõttu tuli kolmapäevasel volikogu istungil küsimus päevakorrapunktina hääletusele ja kuue poolthäälega avaldatigi Kadajale ja Irvele umbusaldust. Sama häältehulga toel sai uueks vallavanemaks volikogu esimees Andrus Looskari, keda volikogu loetud kuud tagasi oli umbusaldanud.

Tänase umbusalduse põhjustena Kadajale oli ametlikult välja toodud, et vallavalitsus on loobunud uue ja innovaatilise kooliprojekti elluviimisest ning on asunud ette valmistama uut lahendust ja et alternatiiv - vana õppehoone renoveerimine - ei vasta esialgsele taotlusele. Seda alternatiivset taotlust Heikki Kadaja kolmapäevase volikogu alguses, esimese päevakorrapunkti hääletamise eel ka volinikele ja kohale tulnud vallaelanikele tutvustas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles