Valga neiu pürgib telenäitlejannaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariliis Maisla.
Mariliis Maisla. Foto: Erakogu

Aastaid väldanud teleseriaali «Kodu keset linna» näitlejate sekka püüab pääseda ka tuhatkonna noore hulgast kandideerima valitud Mariliis Maisla.

Valga juurtega Maisla, kes Tartu Descartes` lütseumis õpib, ütles, et sarja pääseja valimiseks korraldatavasse tõsieluseriaali «Kodu otsib telestaari» soovitas tal kandideerida ema.

Muusikalides esinenud ja tantsimisega tegelev Maisla rääkis, et saigi alles õigupoolest katsetel teada, kuidas ta ootamatus olukorras käitub. «Kui mulle öeldi, et mängi hullu, avastasin, et reageerin kiiresti,» tõi ta näite. «Mul ei tekkinud valehäbi ega blokki.»

Sel konkursil peab ta oma tugevuseks paindlikkust. «Olen valmis uuteks väljakutseteks. Seal arutati omavahel, millise rolli keegi saaks ning öeldi, et üks roll sobiks, teine mitte. Mina aga oleks kõigi rollidega nõus, väga palju selliseid seal polnud,» selgitas neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles