Pealinnast keset maaidülli

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl rehabilitatsioonimeeskonna juhina töötav Katre-Liis Treufeldt Raudkassi talust ütles, et hobused aitavad tal raskest tööst taastuda. Pildil tema läti sport­hobune Odelia (paremal) koos koplis pinda rentiva tori hobuse Danega.
Otepääl rehabilitatsioonimeeskonna juhina töötav Katre-Liis Treufeldt Raudkassi talust ütles, et hobused aitavad tal raskest tööst taastuda. Pildil tema läti sport­hobune Odelia (paremal) koos koplis pinda rentiva tori hobuse Danega. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Endine pealinnapreili Katre-Liis Treufeldt kolis perega Kassiratta külla 2011. aasta lõpus. Nende kadestamisväärselt ilusas kodus on nii järve mõõtu tiik kui hobusekoppel.

Talu asub küla äärealal Raudsepa küla piiril ja kannab sobivat nime: Raudkassi. Naine elab talus koos suusa- ja golfitreenerist abikaasa Oliveri ja tütarde Blanka ning Saskiaga. Nii Katre-Liis kui Oliver sündisid ja kasvasid Tallinnas, ent kohtusid tänu ühisele sõprusringkonnale Otepääl talisporti harrastades. Oliver oli Eesti esimesi vigur- ehk freestyle-suusatajaid ning ka Katre sõidab edukalt nii lumelaua kui mäesuuskadega.

Linnas kasvanud noored tundsid, et pealinnaelu on ära tüüdanud ning asusid maakodu otsima, kuid ei leidnud sellist, millega tekiks side. Maatükk Kassiratta külas kuulus Oliveri sugulastele ning sinna ehitatud maja pidi algselt olema suvila, kuid hakkas lõpuks nii meeldima, et sai alaliseks elukohaks «Süda kiskus maale. Mingi hetk jõudis kohale, et mis me otsime – siin ju ongi koht, kus peame olema,» ütles Katre-Liis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles