Pukas vahetus taas vallavanem

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui istungi algul vibutas Andrus Looskari veel Puka vallavolikogu esimehena haamrit, siis istungi lõpuks oli ta ise kooli ümber lõõmavate kirgede keskel taas vallavanema ametisse valitud.
Kui istungi algul vibutas Andrus Looskari veel Puka vallavolikogu esimehena haamrit, siis istungi lõpuks oli ta ise kooli ümber lõõmavate kirgede keskel taas vallavanema ametisse valitud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka vallavolikogu kolmapäevasel istungil pandi hääletusele umbusaldusavaldus vallavanem Heikki Kadajale ja vallavalitsuse liikmele Harri Irvele. Kuue poolthäälega läks umbusaldus ka läbi.

Sama häältehulga toel sai vallavanemaks volikogu esimees Andrus Looskari, keda volikogu mõni kuu tagasi oli umbusaldanud. Looskari oli Puka vallavanem mullu maist detsembri lõpuni.

Umbusalduse põhjustena Kadajale oli välja toodud, et vallavalitsus on loobunud uuendusmeelse kooliprojekti elluviimisest ning asunud ette valmistama vana õppehoone renoveerimist, mis ei vasta esialgsele taotlusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles