Galerii: Tõrva kodukohvikute päeval avasid uksed kuus söögikohta

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõrva linnas avasid kodukohvikute päeva raames oma aiaväravad või telgisuu kuus erinevat söögikohta. 

Sel aastal olid esindatud väga erinevad teemad. Nii oli üks kohvikutest pühendatud ainüksi Gruusia toitudele, veinile ja muusikale, teine Itaalia köögile. Selgelt eristus ka pakutavaga sõdurikohvik, kus toidu eest maksma ei pea, kuid sai teha annetusi. Kinomaja ees sai maitsta Tõrva Maride pannkooke. Tõrva Kodus sai aga maiustada vähemalt kümne erisorti jäätistega. Valikus on nii uut kui vana, näiteks varasemalt populaarseks saanud kuusevõrsemaitseline jäätis ja uudne suvikõrvitsajäätis. Kalarooga tasub otsima minna aga Supelungi, mis asub Riiska järve kaldal.

Koduhoovid avati külalistele kell 11. Algustunnil oli huvilisi vähe, kuid mida aeg edasi seda elavamaks linn muutus. Rahvast oli 12-14 vahel liikumas omajagu, tuldi jalgsi, jalgratastega ja autodega. Ilm on küll tuuline, kuid vähemasti ei saja ning popimates kohvikutes tuleb söögi nimel suisa järjekorras seista.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles