Sinelis saab sõduripraadi

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merli Vares on kohviku avamiseks valmis. Suure panni kinkis vastsele ettevõttele Valga militaarteemapargi juht Meelis 
Kivi.
Merli Vares on kohviku avamiseks valmis. Suure panni kinkis vastsele ettevõttele Valga militaarteemapargi juht Meelis Kivi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Piirilinnas on paari viimase kuu jooksul nii siin- kui sealpool piiri avatud mitu söögikohta, uusi tulijaid jagub aga veelgi. Neljapäeval avab Valga militaarteemapargis uksed kohvik Sinel.

Kuigi tegemist on on sõjandusmuuseumi territooriumil oleva sööklaga ja autogi võib sõjamasinate kõrvale parkida, saab siin rahumeelselt kõhu täis süüa. Keegi einestajat mingisse militaarhõngulisse ettevõtmisesse selle juures kaasata ei ürita.

Kohviku omaniku Merli Varese sõnul tuli söögikoha avamise mõte muuseumi juhilt Meelis Kivilt, kes juba eelmisel aastal sinna toitlustajat otsis. Paar kuud tagasi hakkas noor naine pakutu üle mõtlema ning nii saigi pere, sugulaste ja sõprade utsitamisel loodud OÜ Sinel. «Miks mitte võimalusest kinni haarata ja proovida?» viskas vastne kohvikuomanik õhku retoorilise küsimuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles