Suusatajad tõid mitu medalit

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eviko Suusarull Põlvas
Eviko Suusarull Põlvas Foto: Ester Peterson

Otepää suusaklubi Karupesa Team suusatajad naasid Eviko Suusarullilt viie poodiumikohaga.

Möödunud pühapäeval Põlvas toimunud rullsuusa mäkketõusu klassikasprindivõistluse Eviko Suusarull esimesel etapil sai M16 vanuserühma finaalvõistlusel esikoha Albert Unn ajaga 01.48,7, kes edestas 4,7 sekundiga Võru suusaklubi sportlast Karl Sebastian Dremljugat ja 5,6 sekundiga Aleksander Tamme Tartu suusaklubist.

N12/N14 vanuserühma finaalis oli ajaga 02.39,4 kolmas Margaret Peterson. Võidu võttis Andra Aavik suusaklubist Põhjakotkas Viljandi ajaga 02.32,3 ning teise koha sai Tartu suusaklubi sportlane Kätlin Kukk.

N20/N/N35+ vanusegrupi finaalis saavutas kolmanda koha Teiloora Ojaste ajaga 02.08,5, kaotades võitja Sparta Spordiseltsi esindavale Anette Veerpalule 2,9 sekundit ning jäädes 0,5 sekundiga alla ka SK Serviti sõitjale Johanna Treierile.

Kuigi finaalis võistlesid mõnel juhul mitu vanuserühma koos, peeti vanuserühmadele eraldi arvestust. Margaret Peterson oli N14 vanuserühmas kolmas, N20 vanuserühmas oli Teiloora Ojaste teine ning Merlii Mariel Pulles kolmas.

M12 vanuserühmas kuulus teine koht aga M12/14 finaalist välja jäänud Stenver Vahile, keda edestas vaid Tartu suusaklubi esindaja Ralf Kivil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles