Linnapäevad muudavad liikluskorraldust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tänava teeots on liiklusele suletud.
Tartu tänava teeots on liiklusele suletud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses kaksiklinna festivaliga on Valga liikluskorralduses hulk muudatusi.

Täna kella 24ni on liiklusele suletud Tartu tänav Viljandi tänava ristmikust Raja ja Riia tänava ristmikuni, samuti on suletud liikluseks Valka linna Riia tänav (Rigas iela) Valka bussijaamani. Parkimiseks on suletud Rimi kaubanduskeskuse taga olev parkla (taarakokkuostupunkti juures olev parkimisala). Kuni kella kolmeni öösel on keelatud parkimine Kesk tänaval.

Täna kella 17st kuni homme kella 17ni on suletud Valga muuseumi ja arhiivi hoov, kultuurikeskuse parkla Kesk tänaval ning Vabaduse tn 2/4 parkla.

Laupäeval kella 3–17 on liiklusele suletud Vabaduse tänav Aia tänavast Kesk tänavani ning Kesk tänava mõlemad suunad Neulandi tänavani, seega Pärna puiesteelt ei saa Kesk tänavale keerata.

Laupäeval paigaldatakse Aia tänavale ühistranspordi ohutuks liiklemiseks parkimist keelavad märgid, mis jäävad sinna kella 5–17.

«Lähimad kasutatavad parklad on Ärikeskuse esine parkla Vabaduse 11, Rimi parkla Riia 18, Selveri parkla Raja 5, Siili keskuse parkla J. Kuperjanovi 3 ning kaheksanda kvartali parkla Riia tänaval,» soovitas Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht.

Pühapäeval kella 13–13.50 on liiklemiseks suletud sõidutee alates Ramsi sillast Tartu ja Viljandi tänava ristmikuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles