Võidutule toovad maakonda Kaitseliidu noortejuhid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaale toovad tule Kodutütarde Valgamaa ringkonna vanem Sigrit Säinas ning maakonna noorkotkaste pealik Hannes Vanatoa.
Valgamaale toovad tule Kodutütarde Valgamaa ringkonna vanem Sigrit Säinas ning maakonna noorkotkaste pealik Hannes Vanatoa. Foto: Paul Poderat

Traditsiooniliselt viivad võidutule kodumaakonda Kaitseliidu liikmed. Tänavu on selle au vääriliseks valitud kaitseliitlaste järelkasvul silma peal hoidvad noortejuhid. Valgamaale toovad tule Kodutütarde Valgamaa ringkonna vanem Sigrit Säinas ning maakonna noorkotkaste pealik Hannes Vanatoa.

«Võidutule tooja olla on suur aur ja natuke hirmuäratav ka,» tunnistas Sigrit Säinas. «Rakvere, kus seekordne paraad aset leiab, on mulle emotsionaalse väärtusega linn, sest seal alustasin keskkoolijärgseid õpinguid ja elasin tudengielu. Meie peres on nüüd kaks tuletoojat. Minu ema Ülle Säinas oli selles rollis 2011. aastal. Jah, tule toomine on üks suurhetki mu elus – on, mida mäletada.»

Tee noorte juurde

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles