Eesti suurim jaanipidu tuleb taas

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva õhtuks oli Pühajärve ääres jaanifestivali lava püsti pandud ning töömehed tegelesid piirdeaedade paigaldamisega.
Teisipäeva õhtuks oli Pühajärve ääres jaanifestivali lava püsti pandud ning töömehed tegelesid piirdeaedade paigaldamisega. Foto: Maarius Suviste

Täna algav ja kaks päeva kestev tõenäoliselt Eesti suurim jaanipidu toob Pühajärvele tuhandeid pidutsejaid.

«Monster Music annab endast kõik, et kord oleks nii üritusel kui ka väljaspool festivali ala tagatud,» kinnitas firma kõneisik Siim Sups. Korraldajad teevad koostööd nii Otepää valla kui politseiga. Lisaks on nad palganud turvameeskonna.

Kuna piirkonda tuleb jaanifestivaliks palju inimesi, tekib küsimus, kuhu sõiduk parkida. Korraldajate sõnul on Pühajärvel külalistele mitu parkimisala, mille leiab üles aedlinna paigaldatud viitade järgi. Kohapeal on valmis abi pakkuma turvameeskonna töötajad. Otepää aedlinnas on parkimine keelatud, valesti pargitud autod teisaldatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles