Euroopa Parlamendis nägi Valgamaal filmitud kaadreid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustad, kaltsudes ning karvased – just sellised näevad välja tegelased Rainer Sarneti mängufilmis «Rehepapp». Seekord on vanadest eestlastest pildile jäänud Jaan ehk Meelis Rämmeld.
Mustad, kaltsudes ning karvased – just sellised näevad välja tegelased Rainer Sarneti mängufilmis «Rehepapp». Seekord on vanadest eestlastest pildile jäänud Jaan ehk Meelis Rämmeld. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Märkimaks vähem kui kahe nädala pärast algavat Eesti eesistumist Euroopa Liidus, korraldas Euroopa Parlamendi liige Urmas Paet 20. juuni õhtul Euroopa Parlamendis Brüsselis filmi «November» seansi.

«Eesistumine tähendab Eestile suurt vastutust ja võimalust mõjutada ELi arengut heas suunas,» ütles Paet. «Ühtlasi on need kuus kuud Eestil soodne aeg enda tutvustamiseks ja üks parimaid viise seda teha on meie kultuuri kaudu,» lisas ta. «Ja mis siis veel, kui mitte värskelt valminud »November«, mis avab Eesti tutvustamisel omalaadse külje.»

Eesti on Euroopa Liidu Nõukogu eesistuja rollis 2017. aasta juulist detsembri lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles