Kolmel südasuvisel päeval keskendutakse loodusele ja tervisele

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi kultuuri instituudi juht Kaja Allilender on suvekooli populaarsusest meeldivalt üllatunud.
Mulgi kultuuri instituudi juht Kaja Allilender on suvekooli populaarsusest meeldivalt üllatunud. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Mulke suvekuul», mis Viljandimaal Lilli looduskeskuses oma teise tulemisega traditsiooni loomas on, kannab nime "Toit ja tervis loodusest ning Mulgimaa kohapärimus". Suvekooli kavasse on sujuvalt põimitud ka loodusfestival «Ääle mõtsan».

"Tegelikult on meil kohad juba täis, aga kui siiski on huviline, kes kindlasti tahaks tulla - eks me selle võimaluse ikka leiame," sõnas Mulgi kultuuri instituudi juhataja Kaja Allilender esmaspäeval optimistlikult. Siiski lisas ta, et majutusega läheb sel juhul raskeks. "Maja on täis. Oma telk tuleks kaasa võtta, kui tahetakse ööbima jääda."

Allilenderi sõnul oli kohtade kiire täitumine ka neile üllatus, meeldiv sealjuures - eriti arvestades praegust kiiret aega. "Mul endal on siiralt hea meel näha, et suvekool nii hästi vastu võetakse - on ju tantsu ja laulupeo nädal, lisaks äsjased koolide lõpetamised ja jaanipäev. Seda head aega oli suhteliselt raske leida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles