Erakond valis vallajuhtide kandidaadid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valla etteotsa kandideerivad Maido Ruusmann (vasakul) ja Enn Mihailov.
Valla etteotsa kandideerivad Maido Ruusmann (vasakul) ja Enn Mihailov. Foto: Erakogu

Esmaspäeval, 26. juunil toimunud Tõrva piirkonna üldkoosolekul kinnitati sügisel toimuvateks kohaliku omavalitsuse valimisteks Reformierakonna vallavanema kandidaadiks pragune Tõrva linnapea ja erakonna maakonnajuht Maido Ruusmann ning volikogu esimehe kandidaadiks praegune Hummuli vallavanem Enn Mihailov.

Ruusmanni sõnul minnakse valimistele vastu kindla tunde, edasiviivate ideede ja tegusa meeskonnaga. «Meie nimekirjas on nii ettevõtjaid, omavalitsustegelasi, spetsialiste, kogukondade eestvedajaid kui aktiivseid inimesi väga erinevatest valdkondadest, mis tähendab, et suudame pakkuda ja realiseerida parima plaani Tõrva piirkonna heaks,» rääkis Ruusmann.

«Tasuvad töökohad, kvaliteetne haridus, väärikas võimalus vananeda asjakohase sotsiaal- ja tervishoiukorraldusega, aktiivsed ja toetatud noored, kvaliteetne elukeskkond korras teede ning toimiva bussitranspordiga on need teemad, mis tagavad hea elukorralduse tulevases Tõrva vallas,» sõnas Ruusmann eesmärkidest Helmes, Hummulis, Põdralas ja Tõrvas.

Ruusmanni sõnul ootab lähiaastatel piirkonda ees läbi aegade suurimate investeeringute elluviimine, millest on juba ettevalmistamisel Tõrva keskväljaku rekonstrueerimine, piirkonna ujula ja perearstikeskuse rajamine, Tõrva jalgapalliväljaku ehitus, kergliiklusteede võrgustiku arendamine, Hummuli ning Riidaja mõisaparkide uuendamine ning palju veel.

«Nende elluviimine eeldab tegusat, võimekat ja tahtejõulist meeskonda, seda meie nimekiri kahtlemata pakub,» lisas Ruusmann.

«Oleme näidanud võimekat juhtimist ja tasakaalukaid otsuseid nii Tõrva, Hummuli kui Põdrala juhtimisel, mis üheskoos annab kindluse, et oleme usaldusväärsed ja võimekad kandma valitsusvastutust ka peale sügisesi kohaliku omavalitsuse valimisi,» lisas ta.

Ruusmann on kuulunud aastatel 2005-2009 Tõrva linnavolikogu koosseisu, 2009-2013 olnud Tõrva abilinnapea ning 2013. aastast Tõrva linnapea. Enne seda on ta töötanud erasektoris. Enn Mihailov on Hummuli vallavanem aastast 2011 ning kauaaegne Hummuli vallavolikogu liige ja volikogu esimees, samuti on ta töötanud juhtivatel ametikohtadel erasektoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles