Retrobest meelitab Pühajärvele nostalgiasõpru

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrobest meelitab ka sel aastal tuhandeid inimesi Pühajärve parki pidutsema.
Retrobest meelitab ka sel aastal tuhandeid inimesi Pühajärve parki pidutsema. Foto: Ardi Truija

Täna algav Retrobest toob Pühajärve äärde tuhandeid nostalgiasõpru. Kes otsustab viimasel hetkel festivalile minna ja ööbimiskohta broneerinud ei ole, võib selleta jääda.

«Retrobesti ajaks hetkeseisuga vabu tube pakkuda ei ole,» ütles Pühajärve Spa & Puhkekeskuse müügi- ja turundus­direktor Liina Lambot-Lepp teisipäeval. «Maja müüdi välja sisuliselt kohe, kui ürituse toimumiskuupäevad kinnitati. Suur osa tube on broneeritud ka ürituse korraldajatele ning esinejatele.»

Infot majutuse kohta saab ka Otepää turismiinfokeskusest. «Nädala algul teatati, et kolmes ööbimiskohas on veel Retrobesti ajaks kohti,» ütles infokonsultant Külliki Pikk. Üleeilsetel andmetel oli vaba ruumi kodumajutuses, külaliskorteris ning kümnele inimesele mõeldud indiaanitelgis. Kui ise otsida, siis tõenäoliselt leiab veel – igast priist kohast pole keskusele teada antud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles