Tantsupeo Koit on suureks etteasteks valmis

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merit Männiste (vasakult), Ivo Linna ja Hardo Adamson on suure peo peaosalistena ka selle tähtsaima sõnumi kandjad.
Merit Männiste (vasakult), Ivo Linna ja Hardo Adamson on suure peo peaosalistena ka selle tähtsaima sõnumi kandjad. Foto: Erakogu

Eile õhtupoolikul oli see kauaoodatud hetk, kui Kalevi staadionil rullus lahti noorte tantsupeo esimene etendus. Tuhandete tantsijatega koos jutustavad Koidu ja Hämariku lugu kolm laulvat peategelast: Koit, Hämarik ning Vanaisa.

Neis vastutusrikastes rollides on üleriigilise konkursi käigus Ivo Linna kõrvale esinema valitud neli noort lauljat. Lisaks Tõrva noormehele Hardo Adamsonile astuvad rahva ette Jaagup Tuisk, Jennifer Marisse Cohen ning Merit Männiste. Nad kõik saavad üles astuda kahes tantsupeo etenduses.

Etenduste-eelsed päevad olid täis tihedat tööd, kuid neljapäeva õhtul saime küsida Hardo Adamsonilt muljeid ja ootusi eelolevaks nädalavahetuseks. Nimelt on noormehe ja tema partneri, Hämarikku kehastava Merit Männiste suurhetk kahel laupäevasel etendusel, millest ETV õhtuse otseülekande ajal saavad osa ka need, kes ise suurele peole minna ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles