Valga uus ööklubi arvestab vanema külastajaga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede pärastlõunal käisid uues ööklubis enne õhtust pidu veel kibekiired ehitustööd. Seetõttu tuli baarmenid Ervin Vasser ja endine valgalane, kuid nüüd koos Erviniga Tartust saabunud Julia Allik pildile püüda klubi ees.
Reede pärastlõunal käisid uues ööklubis enne õhtust pidu veel kibekiired ehitustööd. Seetõttu tuli baarmenid Ervin Vasser ja endine valgalane, kuid nüüd koos Erviniga Tartust saabunud Julia Allik pildile püüda klubi ees. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga ööklubi Feel Good asemel alustas reedel samas majas tegevust ööklubi Jack, mis lubab pakkuda eelkäijaga võrreldes laiemat muusikavalikut.

Klubi esimene üritus oli Valga linnapargis toimuva muusikafestivali Summerfest järelpidu, kus muusikat mängis DJ Kevin Amon Tartu ööklubist Level.

«Kui varem on seal majas rõhutud rohkem noorematele, siis meie teeme nii, et vanematele inimestele ka meeldiks. Üritame luua kaasaegse kultuurimaja, et nii vana kui noor saaks seal meelt lahutada,» rääkis uue klubi juhataja Ahto Kalda, kes on ühtlasi Tartu klubi Level üks eestvedajatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles