Üks kolmest stipendiumist tuli Otepääle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasiumi tantsuõpetaja Kaire Ojavee on rahvatantsu harrastanud lapsest peale. Hetkel tegutseb Otepääl tema juhendamisel 12 tantsurühma, kellest kaheksa osalesid ka äsjasel noorte tantsupeol.
Otepää gümnaasiumi tantsuõpetaja Kaire Ojavee on rahvatantsu harrastanud lapsest peale. Hetkel tegutseb Otepääl tema juhendamisel 12 tantsurühma, kellest kaheksa osalesid ka äsjasel noorte tantsupeol. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Äsjase noorte tantsupeo esimesel etendusel andis peaminister Niina ja Alfred Raadiku stipendiumikaardid kolmele rahvatantsuõpetajale, kellest üks oli Kaire Ojavee Otepäält.

Niina ja Alfred Raadiku fondist antakse igal noorte tantsupeol välja kooli tantsuõpetaja stipendiumid eesti tantsu populariseerimise, õpetamise ja väärtustamise eest koolis. Sedapuhku tunnustati lisaks Ojaveele Maie Tammemäed Viljandist ja Anita Kreeni Tartust. Ojavee oli tantsupeol ka 1.–2. klasside segarühmade liigijuhi assistent.

Ülevaim hetk rahvatantsuõpetajale

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles