Otepääle tuleb lühikese aja jooksul juba teine autopesula

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela Otepää tankla saab sügiseks uue ilme. Suureneb tankurite arv, uueneb pood, lisanduvad selvepesula ja vedelgaasi tankimise võimalus.
Alexela Otepää tankla saab sügiseks uue ilme. Suureneb tankurite arv, uueneb pood, lisanduvad selvepesula ja vedelgaasi tankimise võimalus. Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Alexela Oil plaanib septembri lõpus oma Otepää tanklas avada selvepesula. Praegune tankla läbib uuenduskuuri ja lisandub vedelgaasi tankimise võimalus.

Alles mais alustas Otepääl tegutsemist esimene suurem autopesula, mis kuulub ketti Aqua Pesulad. Alexela Oil plaanib selle juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul oma uuenenud tankla koos selvapesulaga avada septembri lõpus. Pesula luuakse koostöös G4Si tütarettevõttega Ühisteenused ja see kannab nime Linnapesulad. Ehitus peaks algama sel nädalal.

Kuusik ei soostunud täpsemalt kirjeldama, mida pesulalt oodata võib, kuid ütles, et tehnoloogia saab olema pigem olemasolev ja järele proovitud. Samasuguse tehnikaga pesulad on firmal ka Keilas ja Tartus. «Eks kõige parema tagasiside annavad kliendid. Müügid kasvavad, autosid pestakse rohkem, ju see tehnoloogia siis sobib,» lausus Kuusik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles