Kauaoodatud remonttööd lähevad lõpuks lahti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligemale kolme kilomeetri pikkune kergliiklustee Lõuna ja Võru tänava ristist Toogi elamuteni pakub võimalusi nii sportimiseks, jalutamiseks kui kalmistule minemiseks.
Ligemale kolme kilomeetri pikkune kergliiklustee Lõuna ja Võru tänava ristist Toogi elamuteni pakub võimalusi nii sportimiseks, jalutamiseks kui kalmistule minemiseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juuni lõpuga pandi punkt kergliiklustee ehitusele Valgas. Juba lähiajal algavad tööd Võru ja Tartu tänaval.

«Algselt oli kavas rajada 2,1 kilomeetrit kergliiklusteed Võru tänava ja Lõuna tänava ristist Toogipalu kalmistuni ning need tööd teostas eelmisel suvel AS Valmap Grupp. Kuna osa raha jäi kasutamata, taotleti 2016. aasta sügisel projektimuudatusega võimalus rajada täiendavalt 700 meetrit kergliiklusteed Toogipalu kalmistust Toogi elamuteni,» selgitas Valga linnavalitsuse arenguameti juhataja Aira Varblane.

Ettevõtluse Arendmise Sihtasutus (EAS) kiitis ettepaneku heaks ja tööde teostajaks sellel teelõigul sai eraldi hankega RoadWest OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles