Piirivalvurid pidasid kolmel korral kinni piiriposti pildistajad

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Piirivalvurid pidasid möödunud nädala lõpul kolmel korral kinni inimesi, kes tegid piirirežiimi alas piiriposti taustal pilti.

Reedel kella 10.30 paiku avastasid piirivalvurid Põlvamaal Värska vallas Verhulitsa küla juures sõiduki, millest väljunud kaks inimest liikusid piirirežiimi alale piiriposti taustal pilti tegema, teatas Lõuna prefektuur. Selles kohas on hoiatavad sildid, et sõiduki peatamine ja jalgsi läbikäik on keelatud.

Piirivalvurid pidasid neli autoga liikunud Soome Vabariigi kodanikku asjaolude väljaselgitamiseks kinni. Piirirežiimi alas viibinud kahele soomlasele määrati rahaline karistus.

Kella 13 paiku avastasid piirivalvurid samas külas taas kaks inimest, kes käisid Venemaa piiriposti juures pildistamas, kuigi piirirežiimi alas viibimine on keelatud. Piirivalvurid pidasid kinni kolm Hollandi kodanikku, kellest kahele piirirežiimi alas viibinule määrati rahaline karistus.

Kella 16 ajal avastasid piirivalvurid sama küla juures mehe ja naise, kes tegid Venemaa piiritähise juures pilti. Antud kohas on sõidukiga peatumine ja jalgsi liikumine keelatud. Inimesed peeti kinni ja viidi kordonisse. Mõlemale määrati piirirežiimi rikkumise eest rahaline karistus. VM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles