Neli Valgamaa sportlast jõudis pjedestaalile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste U14 vanusegrupis oli lõunaeestlastest edukaim spordiklubi Maret-Sport kasvandik Dan Šemeljov.
Poiste U14 vanusegrupis oli lõunaeestlastest edukaim spordiklubi Maret-Sport kasvandik Dan Šemeljov. Foto: Anneli Taul

Kolmapäeval Pärnu Rannastaadionil toimunud Eesti U14 vanuseklassi meistrivõistlustel kergejõustikus osales ka kaheksa Valgamaa sportlast. Pooled nendest jõudsid ka pjedestaalile.

Võistlusteks pani ennast kirja 270 noort kergejõustiklast 41 klubist. Valgamaa sportlastest oli väga heas hoos Dan Šemeljov, kes 100 meetri jooksus võitis ajaga 12,84 meistritiitli ja kettaheites tuli 35.69ga teisele kohale. Kõigest viie sentimeetriga oli kettaheites Šemeljovist parem Tõrva noormees Andre Nahko, kes tulemusega 35.74 meetrit Eesti meistriks tuli. Andre tegi kaasa ka odaviskes, kus tuli leppida viienda kohaga.

Jooksudistantsidel võistles edukalt Carmen Rääk. Kiired jalad tõid talle teise koha 800 meetri distantsil tulemusega 2.32,39 ja kümnenda koha 200 meetri jooksus. Samuti jooksis väledalt Romet Kivi, kelle kontole lisandus 1500 meetri jooksus tulemusega 5.03,58 kolmas koht, 200 meetri jooksus oli ta kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles