Parteitu vallavanem tegi erakonnale rahalise annetuse

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parteitu Põdrala vallavanem Aivar Uibu tegi Reformierakonnale annetuse.
Parteitu Põdrala vallavanem Aivar Uibu tegi Reformierakonnale annetuse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Avalike andmete järgi annetas parteitu Põdrala vallavanem Aivar Uibu Reformierakonnale raha, vallavanem ise ütleb, et ei ole rahalist annetust teinud.

Valgamaaga seotud poliitikud ei ole just helded koduerakonnale rahalisi annetusi tegema. Küll eristub teiste seast Reformierakond. Mitu maakonna omavalitsusjuhti on tänavu teises kvartalis teinud väiksemaid või suuremaid rahalisi annetusi kodupartei kassasse, selgub erakondade rahastamise järelevalve komisjonile esitatud aruandest.

Reformierakonna heaks on panustanud ka Põdrala vallavanem, parteitu Aivar Uibu. «Ei ole võimalik, ei ole. Ma ei ole rahalist annetust teinud,» kinnitas ta esmalt. Ja imestas: «Huvitav, ma ei ole ise seda asja märganud. Kust need jaburad asjad välja võetakse? See on mingi jama. See annab vale signaali, ka valijatele. Ma ei ole erakonna liige, küll aga kandideerin Reformierakonna nimekirjas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles