Ave Visorist saab augustis täieõiguslik koolijuht

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala põhikooli senine direktori kohusetäitja Ave Visor võtab direktorikohused koolis enda kanda 1. augustist.  Naine näeb maakoolil tulevikku silmas pidades suurt potentsiaali.
Ala põhikooli senine direktori kohusetäitja Ave Visor võtab direktorikohused koolis enda kanda 1. augustist. Naine näeb maakoolil tulevikku silmas pidades suurt potentsiaali. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Helme vallavalitsus kinnitas Ala põhikooli direktoriks 1. augustist valimiskomisjoni ühehäälse toetuse saanud senise koolijuhi kohusetäitja Ave Visori.

Konkursile esitas sooviavalduse kolm kandidaati: Kalmer Kiidma, Ave Visor ja Ants Piirsalu. «Dokumendivooru läbisid kõik kolm. Vestlusvooru ilmus kohale neist kaks. Ants Piirsaluga, kes kokkulepitud kellaajal komisjoni ette ei ilmunud, püüdsime telefoni teel ühendust saada, kuid ei õnnestunud,» selgitas Helme vallavanem, valimiskomisjoni esimees Tarmo Tamm.

Viieliikmeline komisjon valis salajasel hääletusel kooli juhiks ühehäälselt Ave Visori, kes eelmise aasta novembri lõpust sama kooli direktori kohuseid täitis. «Olen otsusega väga rahul. Juba kohusetäitjana ametis oleku ajal on asjad koolis joone peal ja maakool edukalt töötav. Inimesel on olemas tahe ja kompetents,» iseloomustas Tamm koolijuhti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles