Triatlonistid vallutavad Valga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmise aasta võistluse tõmbenumber oli muusik Tanel Padar (pildil koos teda treeninud võistluse peakorraldaja Ain-Alar Juhansoniga), siis tänavu paneb ennast Valgas proovile näitleja Raivo E. Tamm.
Kui eelmise aasta võistluse tõmbenumber oli muusik Tanel Padar (pildil koos teda treeninud võistluse peakorraldaja Ain-Alar Juhansoniga), siis tänavu paneb ennast Valgas proovile näitleja Raivo E. Tamm. Foto: Lea Margus/Valgamaalane

Nädalavahetus toob Valka mitmeks päevaks Eesti triatlonieliidi.

Valga-Valka Helen triatlonifestivali programm pakub väljakutset eri vanuse ja ettevalmistusega osalejaile nii individuaalselt kui ka võistkondadena. Aset leiavad ka Eesti meistrivõistlused kõikidele vanusegruppidele ja Eesti karikavõistluste 4. etapp.

Võistluse programm on täienenud, lisaks triatlonivõistlustele on reede õhtupoolikul Zoot avaveeujumise sarja etapp. Ka võistluste aeg on muutunud. «Esimest korda toimuvad Eesti meistrivõistlused olümpiadistantsil Valga-Valka Helen triatloni käigus ja seepärast on traditsiooniliselt juunis korraldatud triatlon juulis,» ütles peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles