Kultuurimaja kohvikus hakkab tegutsema uus üürnik (1)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel oli viimane päev, mil valgalased said lasta hea maitsta kohvikus Säde Culina OÜ töötajate valmistatud toitudel. Omanik Liidia Murumägi oli kohviku välisuksele riputanud teate kohviku sulgemisest tänusõnadega klientidele toreda koostöö eest.
Reedel oli viimane päev, mil valgalased said lasta hea maitsta kohvikus Säde Culina OÜ töötajate valmistatud toitudel. Omanik Liidia Murumägi oli kohviku välisuksele riputanud teate kohviku sulgemisest tänusõnadega klientidele toreda koostöö eest. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Reedel pakkus Valga kultuuri- ja huvialakeskuses tegutsenud kohvikus Säde külastajatele viimast päeva kehakinnitust OÜ Culina. Uueks kohviku üürnikuks valis linnavalitsus Conspirator OÜ.

Foto: Valgamaalane

Mai lõpus kuulutas Valga linnavalitsus välja konkursi Säde kohviku üürileandmiseks eelläbirääkimistega pakkumuste teel. Pakkumus pidi sisaldama üürilevõtja äriplaani ja vastav komisjon tunnistas parimaks pakkumuseks üürile andmise tingimustele vastanud ning üürisummas kõrgeima pakkumuse teinud osavõtja.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles