Tõrva odamehed valmistuvad suureks jõuprooviks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel eneseületusega toime ei tulnud. Tema senise hooaja tipptulemus on 84.08.
Magnus Kirt kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel eneseületusega toime ei tulnud. Tema senise hooaja tipptulemus on 84.08. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kergejõustiku MMini on loetud päevad. Tõrvast pärit odaviskajad Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe loodavad jõuda lõppvõistlusele hoolimata sellest, et ala tase on praegu hirmkõrge.

Kirt on tänavu näidanud stabiilset vormi, visates pea kümnel võistlusel oda enam kui 80 meetrit. Hooaja senine tippmark 84.08 sündis 10. juunil Valmieras kergejõustiku Balti matšil.

«Hooaeg on alanud ootuspäraselt. Eesmärk oli näidata ka välismaal häid tulemusi ja seda ka olen teinud. Tahan igal aastal olla natuke professionaalsem kui eelneval. Sel aastal on trennid olnud rohkem läbi mõeldud ning sellepärast olen suutnud näidata ka stabiilselt häid tulemusi,» kommenteeris ta senist hooaja kulgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles