Katkine fooripost häirib liiklejaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahasõidetud fooripost võib Valgas Kuperjanovi tänava kõnniteel liikukatele ebameeldivusi põhjustada.
Mahasõidetud fooripost võib Valgas Kuperjanovi tänava kõnniteel liikukatele ebameeldivusi põhjustada. Foto: Ester Karuse

Viimase juunipäeva õhtul Valgas Kuperjanovi ja Pika tänava ristmikul juhtunud liiklusõnnetusest saadik on sealsed valgusfoorid rivist väljas. Selline olukord tekitab ebamugavust nii sõidukijuhtidele, jalakäijatele kui ka neile, kes kõnniteel käru või jalgrattaga liiklevad.

Õnnetuse järel tõdes Valga aselinnapea Enno Kase, et ristmiku muutmine taas fooriga reguleeritavaks võtab aega. Kui kaua, selle kohta ta kolm päeva pärast õnnetust veel veksleid välja anda ei söandanud. Nüüdseks on avariist möödas pea kuu aega, kuid foor endiselt parandamata. See on tekitanud küsimusi mõneski linnakodanikus.

Üks keda olukord häirib, on ettevõtja Allain Karuse. «Sõitsin hommikul mööda ja nägin, et üks proua oli seal jalgrattaga päris hädas, kuna mahasõidetud fooripost vedeleb endiselt tänaval. Pidi ratta sellest üle tõsma. Isegi kui fooride vahetamine aega võtab, võiks vana posti viia minema,» rääkis ta teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles