Alor Kasepõld kaitseb tiitlit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alor Kasepõld
Alor Kasepõld Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Täna, 27. juulil toimub Pärnumaal Varbla vallas Pärlselja puhkekeskuses iga-aastane päästjate mõõduvõtt Pritsumees 2017.

Võistluste käigus selgitatakse välja üleriiklikult tugevaimad võistlejad päästealal nii individuaalselt kui ka  võistkondlikult. Sportlik ja sõbralik võistlus annab võimaluse oma võimed proovile panna nii meestel kui naistel ning pakub pealtvaatajatele põnevat vaatemängu. Võistlus on analoog rahvusvahelisele ja tunnustatud võistlusele Toughest Firefighter A´Live.

Võisteldakse neljal klassikalisel alal: vooliku-, elupääste- ja torniharjutus ning päästja takistusjooks. Kõik imiteerivad päästjate tavapärast tööd ja annavad ülevaate kõrvaltvaatajale, millega ning millistes tingimustes peavad päästjad oma töös lisaks tulekahju kustutamisele hakkama saama. Ära ei saa siinkohal unustada ka kiirust, millega neid ülesandeid täita tuleb, sest nii nagu võistlustel on ka tavaelus aeg päästjate suurim vaenlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles