Tõrvas lõimub kultuur loodusega

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Kõverik
Ilmar Kõverik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna algavad Tõrvas kultuuri- ja loodushariduspäevad «Las jääda ükski mets», mis pakuvad tõrvakatele ja linna külalistele suvist meelelahutust ning teadmisi loodusest.

Täna avatakse Tõrva kirik-kammersaalis suurepärane loodusfotode näitus Fred Jüssi ja Maido Kõolehe jäädvustatud hetkedega, mida on toetamas Juta Soansi maalinäitus.

Kirik-kammersaali eestvedamisel korraldatud kultuuripäevade rikkalikku programmi mahuvad kõrvuti nii kaunis kontsert klassikaliste romanssidega kui ka luuleõhtu Contraga, kelle värsside mõistmine eeldab oskust mõelda «luuletajaga mõtsast» ühes rütmis. Veel saab näha balletietendust «Casanova: põlev jää». Helme linnusevaremetes süüdatud lõkete ja lugematute küünalde valguses saab aga kuulata Pille Lille muusikute fondi kontserti «Trompetid öös». Pühapäevaõhtune kontsert ühtlasi lõpetab loodusharidus- ja kultuuripäevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles