Edukas müügitöö viis Valga kosmeetikud Saksamaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmeetikute koolituspäevad Aachenis olid töised ja pingelised. Teoreetilistele tundidele järgnes õhtupoolikul praktiline töö ning uute toodetega sai näohooldust teha ka valgalane Terje Vilem.
Kosmeetikute koolituspäevad Aachenis olid töised ja pingelised. Teoreetilistele tundidele järgnes õhtupoolikul praktiline töö ning uute toodetega sai näohooldust teha ka valgalane Terje Vilem. Foto: Erakogu

Valga kosmeetikud Ele Mägi ja Terje Vilem said kutse osaleda Saksamaal Aachenis kosmeetikute täienduskoolitusel. Kutsuja oli Saksamaa kosmeetikafirma Babor, kelle toodetega nad mõlemad juba aastaid iluteenuseid pakuvad.

«Võtame seda kutset kui tunnustust oma tööle. Kokku sai kutse 12 Eesti kosmeetikut, kes oma müügitulemustega enim silma paistnud, kusjuures teised kutsutud olid suurtest linnadest – Tallinnast, Tartust ja Pärnust. Lisaks osales veel kaheksa Läti kosmeetikut,» selgitas Terje Vilem. «Hea meel on selle üle, et väikelinna kosmeetikute tegemisi märgati, sest ülejäänud koolitusest osavõtjad olid suurte ilusalongide ja spaade töötajad,» lisas Mägi.

Tallinnast sõideti lennukiga Brüsselisse ja sealt edasi bussiga Saksamaale Aachenisse, kus paikneb koolituse korraldanud firma tootmisbaas. Koolituse teema oli «Alternatiiv ilukirurgiale – ülitõhusad tooted».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles