Juhtkiri: Suveõhus juba valimiste hõngu

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Kuigi suvi on ühest küljest justkui rahulikum aeg – puhkuste aeg –, siis teisalt kulgeb see siiski väga kiiresti. Paljud inimesed on enda jaoks aja maha võtnud ja puhkavad, teistel on aga kibekiire tööaeg. Ja nagu ikka – puhkus läheb ju kiirelt.

Nii võib vaadelda ka maakonnas toimuvat. Kui mõnikord kurdetakse, et siin ei toimu midagi ja on nurisetud, et sündmused lähevad siit justkui mööda, siis vahepeal toimub jälle nii palju korraga, et igale poole ei jõuagi.

Kuigi möödunud nädala lõpus oli üle Eesti ka mujal suuri olulisi üritusi, näiteks tundus, et festival Weekend on enamiku inimesi Pärnusse meelitanud, siis tegelikult jätkus palju rahvast ka Valgamaale. Siia tuldi Leigo Järvemuusikat nautima, Ironmani võistlusele, rukkipäevale, festivalile «Las jääda ükski mets». Ka ei paistnud inimesi heidutavat hootine tugev vihm ja kehvapoolne ilm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles