Eile selgusid Eesti meistrid discgolfis

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meistrivõistlused discgolfis toimusid 17.-20. augustil Otepääl Kuutsemäe ja Valgjärve discgolfi radadel. Kokku mängiti igal päeval üks ring.

Rohkeima osalejate arvuga ehk avatud meeste divisjonis võitis ühe viskega meistritiitli Silver Lätt. Neljandat ringi alustades oli Silver alles kolmandal positsioonil ning liidrist maas kahe viskega. Viimane ring mängiti Kuutsemäe rajal ning seal käis väga tihe võitlus valitseva meistri Martin Rotmeistri ja Lätti vahel. Martin Rotmeister pidi sellel aastal Lätti edu tunnistama ning lõpetas teisel kohal. Kolmandale kohal tuli ümbermängimisel Siim Isup. Väga tugevat mängu näidanud Robi Männiste võttis neljanda koha. Viiendaks tuli Albert Tamm ja kuuendaks aasta üllatajaks peetud Kristjan Kitse.   

Naiste klassis kaitses meistritiitlit Kristin Tattar, kes võttis esimese koha nelja ringi peale kokku 14 viskega. Teise koha võttis kindlalt Anni Eesmaa. Kolmandaks tuli Madli Vaht.

Ümbermängimisel selgitati välja ka neljas koht, mille võttis Kaidi Allsalu ning viienda Triin Oissar. Kuuenda koha sai Maris Perendi.

Juuniorite divisjonis hoidis läbi nelja ringi kindlat liidripositsiooni Kasper Pisa, kes edestas teist kohta lausa 11 viskega. Teine koht selgitati välja ümbermängimisel, millest väljus võitjana Genner Šeiko. Jakko Isup võttis kolmanda koha. Neljandale kohale mängis end Robi Vanem, viiendale Maico Rimmel ja kuuendale Robin Lepik. 

Seeniorite klassis käis põnev heitlus Raimo Kimmeli ja Oliver Endla vahel. Kimmel suutis teisel ja kolmandal ringil minna juhtima, kuid neljas ring lõpetati viigis, mis tähendas ümbermängimist. Ümbermängimisest väljus võitjana Oliver Endla ning Kimmel pidi leppima teise kohaga. Kolmandaks tuli Eno Juul, neljandaks Bruno Võsu, viiendaks Indrek Küüts ja kuuendaks Viljar Rebane.

Vanemate seeniorite (MPG) divisjonis juhtis kolme ringi Vahur Roht. Neljandas ringis oli seis väga tasavägine ning põnevust jätkus viimase korvini. Taaskord suutis Roht näidata oma paremust ning tuli Eesti meistriks. Teisele kohale mängis end Meelis Viinalass, kolmandale Jaanus Väljamäe Seenior, neljandale Ardo Sepp, viiendale Vaiko Hussar ja kuuendale Tõnu Talimaa. 

Vanemate vanemseeniorite divisjoni (MPS) võitis Jüri Lamp. Teisele kohale mängis end Paul Kustala, kolmandale Anton Letner ja neljandale Andres Maar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles