Uuest linnasüdamest saab kink vabariigi juubeliks

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalooline hetk Tõrva jaoks: AS Merko Ehitus Eesti välisvõrkude osakonna juhataja Leino Lootus (vasakul) ja Tõrva linnapea Maido Ruusmann allkirjastavad lepingu, mille tulemusena peaks linnasüda tunduvalt kaunimaks muutuma.
Ajalooline hetk Tõrva jaoks: AS Merko Ehitus Eesti välisvõrkude osakonna juhataja Leino Lootus (vasakul) ja Tõrva linnapea Maido Ruusmann allkirjastavad lepingu, mille tulemusena peaks linnasüda tunduvalt kaunimaks muutuma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile allkirjastasid Tõrva linnapea ja AS Merko Ehitus Eesti esindaja lepingu Tõrva keskväljaku kauaoodatud rekonstrueerimiseks. Juba mõne nädala pärast algavad tööd on plaanis valmis saada Eesti Vabariigi juubeliks.

«Mõnes mõttes on tegemist Tõrva jaoks selle sajandi oodatuima projektiga, mis on seadnud nii linnavalitsusele kui ka siinsele rahvale kõrged ootused. Kuigi algus venis pikale, on tulevik paljulubav,» sõnas linnapea Maido Ruusmann vahetult enne ehituslepingu allkirjastamist Merko Ehituse välisvõrkude osakonna juhataja Leino Lootusega.

2,36 miljoni euro suuruse lepingu tulemusel renoveeritakse täielikult praegune auklik keskväljak, jagatakse see väikelinnale sobilikeks väiksemateks väljakuteks ning ehitatakse uus bussijaamahoone. Lisaks avatakse vaade ja ligipääs Veskijärvele ning rajatakse paisjärve serva sümboolne tõrvaahi ja terrass koos üheksameetrise torniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles