Lõuna-Eesti ralli võitsid Georg Gross ja Raigo Mõlder

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross ja Raigo Mõlder 2012. aasta Viru rallil.









am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA
Georg Gross ja Raigo Mõlder 2012. aasta Viru rallil. am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Nädalavahetusel Võrumaa teedel sõidetud 15. Lõuna-Eesti rallil olid rajal ka Valgamaa rallimehed Raul Jeets ning Ranno Bundsen. Rallile registreerus 98 võistluspaari.

25. ja 26. augustil aset leidnud ralli stardirivi avasid Raul Jeets ja Andrus Toom. Tänavu WRC2 klassis oma debüüdi teinud Jeetsile oli see esimene start koduses meistrisarjas pärast 2014. aastat. 2011. aastast pärineb meestel ka Lõuna-Eesti ralli võit.

Raul Jeets ja Andrus Toom tegid ilusat sõitu ning esimese päeva viimasel kiiruskatsel sõitsid välja isegi päeva teise aja, jäädes alla vaid Georg Grossile. Teise päeva viiendal, Ruusmäe kiiruskatse viimasel kilomeetril tabas mehi aga ebaõnn, kui nad oma Škoda Fabia R5 üle katuse keerasid. Õnnetusse satuti pärast trampliinilt maandumist. Õnneks sai meeste võistlusmasin vaid kergemaid kahjustusi ning nad said oma sõitu jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles