Õllefestival soovib rohkem eestlasi kaasata

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlut oli festivalil rohkesti, selle mekkijaid aga oodatust vähem. Foto on illustratiivne.
Õlut oli festivalil rohkesti, selle mekkijaid aga oodatust vähem. Foto on illustratiivne. Foto: GEORG K6RRE/PM/SCANPIX BALTICS

Augustikuu kolmandal laupäeval sai Valka laululaval teist korda teoks õllefestival. Kohaletulnud said maitsta mitut sorti õllesid nii Eestist kui Lätist. Ettevõtmisega kaasnes tihe kultuuriprogramm, mida oli kuulda ka Valgas.

Põhja-Läti ajalehe Ziemeļlatvija ajakirjaniku Sandra Pētersone sõnul jäi ettevõtmise külastajate hulk paraku korraldajate ootustele alla. «Külastajaid käis 600 ringis, oodati aga tunduvalt enam. Kuna tegu oli samas kuluka ettevõtmisega, on oht, et korraldajad kõiki kulusid kaetud ei saa ja ettevõtmine jääb kahjumisse.»

Üheks põhjuseks, miks festivalil oodatust vähem külastajaid käis, võib Pētersone veendumuse kohaselt pidada ilmastikuolusid. «Ilm oli sel päeval üpris ekstreemne: algul oli väga palav, siis aga kui hakkasid esinema Lätis populaarsed artistid, sadas vihma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles