Juhtkiri: Kõik on uus ...

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homne päev on eriline paljudele Valgamaa peredele: nendele, kus algav õppeaasta elurütmi taas kord oluliselt muudab. Kõige erilisem on see aga neile umbes 300 perele, kus mõni järeltulija kooliteed alustab.

Uue õppeaasta eel on hea meel mitme asjaolu üle. Esmalt selle üle, et nädala alguse seisuga olid kõigis maakonna koolides õpetajad olemas. Puudu oli tugispetsialistidest, ent samas on leitud vähemalt ajutised lahendused, et nendegi raske ja ülioluline töö tegemata ei jääks.

Samuti võib rõõmu tunda selle üle, et paljudes koolimajades leidsid aset remonditööd, mis õpikeskkonda parandama peaks. Suuremad tööd said teoks Keeni, Lüllemäe, Hargla ja Tsirguliina haridustemplites, kuid väiksemaid tehti pea igas maakonna koolimajas. Kindlasti on korras hoones koolirõõmu rohkem kui sellises, mis ajale jalgu on jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles