Motomehed olid heas hoos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motomees Kristjan Siilak
Motomees Kristjan Siilak Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Rapla kardirajal sõidetud Sivitrans Eesti SuperMoto meistri- ja karikavõistluste finaaletapil jagus põnevust viimaste hetkedeni. Oma panuse sellesse andsid ka Valga motomehed.

Open klassis näitas head minekut Kristjan Siilak (Husqvarna, Motohai), kes kaotas enne viimast etappi liidrile Tambet Kuresoole (Kawasaki, Speedline Racing) koos lätlase Igors Povarsiga võrdselt kuue punktiga. Tee liidripositsiooni poole algas Siilakul kohe esimeses sõidus, mille ta kindlalt kunagise Soome meistri Ville Jauhianineni (KTM) ja venelase Jurii Bukini ees võitis.

Päeva teine sõit kulges vihmasajus, mis tublisti kaarte segas. «Põnev võistlus oli. Teises sõidus võtsin stardivõidu aga kukkusin neljandas kurvis. See oli küll hull. Sellel hetkel mõtlesin, et nüüd on küll kõik läinud, aga imekombel suutsin esikolmikusse tagasi sõita,» rääkis Kristjan Siilak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles