Lasteaed kolis kooliga sama katuse alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla kool tegi suvel läbi uuenduskuuri ning majja kolis ka lasteaed. Kooliaasta avaaktusel anti lindilõikamise au mudilastele.
Hargla kool tegi suvel läbi uuenduskuuri ning majja kolis ka lasteaed. Kooliaasta avaaktusel anti lindilõikamise au mudilastele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile kogunes õppeaasta avaaktusele Hargla kooli ja lasteaia pere, kes alustas esimest koolipäeva piduliku lindilõikamisega. Valla kool sai suve jooksul uue ja kena sisemuse.

Piduliku lindilõikamise au kooli esisel anti lasteaialastele. «Sellel aastal alustame kooliaastat 4. septembril ning lisaks õpilastele on majja kolinud lastead. Peagi tulevad siia raamatukogu ja teenusekeskus,» ütles Taheva vallavanem Monika Rogenbaum.

Koolikella helina saatel sisenesid üheksanda klassi õpilaste käekõrval saali esimese klassi õpilased. «On olnud väga töine suvi. Mõni töö on majas veel pooleli, kuid see ei riku koolirõõmu, sest klassid ja lasteaiaruumid on valmis. Hoidkem neid ja loodan, et elu selles majas edeneb,» ütles vallavanem kooli- ja lasteaiaperele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles