Nimekirja eesotsas kandideerib volikogu juht

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanema kandidaat on Kalle Vister.
Vallavanema kandidaat on Kalle Vister. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Erakond Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) esitab Tõrva valimiskomisjonile Tõrva valla valimiskandidaatide nimekirja täna kella 16ks. Nimekirjas kandideerib 23 inimest.

Nimekirja esinumber ja vallavanema kandidaat on Tõrva linnavolikogu esimees ning Valga maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Kalle Vister.

Tema kõrval kandideerivad paljud teised pikaajalise omavalitsuse juhtimise kogemusega inimesed: Tõrva linnavolikogust Marika Kütt, Ilmar Kõverik, Jaanus Võrk ja Mario Kirt, Piret Granovskaja, Silver Suur, Kimmo Känd, Külli Uibo, Helbe Sillaots, Üllar Priilaht, Andrus Paul, Kaie Novikov, Margit Kolju, Olga Looga, Kalju Laas, Alari Kais, Reiko Anniko, Airi Luik, Asta Vallandi.

Helme vallast kandideerivad Kalle Soover ja Tõnis Türk, Põdrala vallast Kaido Sooläte.

«Oleme tugev meeskond, kellest mitmed on aastate jooksul osalenud omavalitsuse igapäevatöös. Samas on nimekirjas tugevad talupidajad, ettevõtjad, kultuuritöötajad, spordi- ja haridusvaldkonda ning turvalisust ja sotsiaaltööd tundvad inimesed,» sõnas Vister.

«Meiega on liitunud värskeid ja noori piirkonna elanikke, kes soovivad järgneva nelja aasta jooksul anda oma tõsise panuse kodukandi heaks. Kavatseme lähtuda seisukohast, et omavalitsus on nii tugev, kui väärtuslikud on meie inimesed,» lisas Vister.

IRLi Tõrva valla kandidaadid tutvustavad ennast ja oma valimisprogrammi valla keskustes, sealhulgas Riidajas, Alal, Pikasillas, Hummulis, Helmes, Ritsus, Põdralas ja Tõrvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles